Torres Mas La Plana

Torres Mas La Plana (doos van 6 flessen)

Finca Los Nobles Cabernet Bouchet

Finca Los Nobles Cabernet Bouchet (doos van 6 flessen)

Torres Reserva Real (doos van 2 flessen)

€ 239,00
SKU
WAL-2007

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Reserva Real

Torres Reserva Real is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Penedès in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc-druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Torres Reserva Real  

Torres Reserva Real, een Spaanse rode icoon wijn van Miguel Torres, heeft een mahonie rode tint met bruine accenten geeft aan dat deze geurige wijn lang gerijpt heeft. In de neus komen intense aroma's van zwarte bes en framboos voor, maar ook de rijpere tonen van gestoofde pruim, cacao, koffie en leer. De rijpe tannines geven een zacht en zoet gevoel in de mond. Een indrukwekkende wijn met een lange en complexe afdronk.

De naam verwijst naar een bezoek van de Spaanse koning die openlijk zijn waardering voor deze Torres-wijn uitte. Sinds dat bezoek heet de wijn Reserva Real.

De druiven komen van een hooggelegen wijngaard in de Penedés. De wijngaard, Santa Margarita de Agulladolc, bevat een licorella bodem, een grondsoort rijk aan fijn leisteen.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij verfijnde gerechten met vlees en wild. Geroosterde gerechten of stoofschotels met vlees of wild. Ook rijpe kaas.

Meer informatie
Product Torres Reserva Real
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Penedès
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Grolleau, Merlot
Aantal flessen 2
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 119,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl