Torres Milmanda

Torres Milmanda Chardonnay (doos van 6 flessen)

Torres Mas La Plana

Torres Mas La Plana (doos van 6 flessen)

Torres Salmos (doos van 6 flessen)

€ 197,70
SKU
WAL-2005

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Salmos

Torres Salmos is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Priorat Spanje. Deze wijn is gemaakt van Garnacha, Syrah en Cariñena druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Torres Salmos

Torres Salmos is een Spaanse rode wijn met een verleidelijke neus boordevol rijp fruit, mineralen, zwoele specerijen en bloesem. In de smaak vallen de smeuïge sappige pruimen, het pittige van mineralen en laurier, een vleugje tabak en wat chocolade op. Ingetogen kracht met een lange, zachte, levendige afdronk.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij rood vlees zoals geroosterde entrecote, reebiefstuk met wijnsaus, hazenrug met tijm, lamsbout met knoflook en rozemarijn. Bij wit vlees zoals varkensrollade met specerijen als kummel en venkelzaad, varkenshaas met paddenstoelen.

Meer informatie
Product Torres Salmos
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Priorat
Druivensoort Cariñena, Garnacha, Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 32,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl