Velenosi Verdicchio

Velenosi Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico

Velenosi Solesta Rosso Piceno Superiore

Velenosi Solesta Rosso Piceno Superiore

Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela

€ 11,95
SKU
TP-321104
Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela

Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela is een witte wijn van Velenosi Vini, gelegen in Ascoli Piceno, Marche, Italië. De wijn is vernoemd naar de druivensoort "Pecorino," die inheems is in de regio Marche en wordt beschouwd als een van de opkomende witte druivensoorten van Italië.

De Falerio Pecorino Villa Angela is gemaakt van 100% Pecorino-druiven en wordt geprezen om zijn frisse en levendige smaken, evenals zijn karakteristieke aroma's.

De wijn vertoont een strogele kleur in het glas. In de geur worden aroma's van citrusvruchten, zoals citroen en grapefruit, gecombineerd met florale tonen en hints van witte perzik en abrikoos.

Op het gehemelte heeft de Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela een uitgesproken frisheid en levendige zuurgraad, wat resulteert in een verfrissende en smaakvolle wijn. Het heeft een medium body en een aangename textuur.

Wijn - Spijs

Deze wijn is een veelzijdige keuze die goed past bij verschillende gerechten. Het is heerlijk als aperitief, maar gaat ook goed samen met lichte visgerechten, schelpdieren, salades, gevogelte en pasta's met romige sauzen.

Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela

Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit Marche Italië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Velenosi van Pecorino druiven.

Velenosi Vini

Velenosi Vini is een wijnmakerij gevestigd in Ascoli Piceno, een stad in de regio Marche in Italië. De wijnmakerij is opgericht door Angela Velenosi en Ercole Velenosi in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd wijnbedrijf in Italië.

Velenosi Vini staat bekend om het produceren van hoogwaardige wijnen die het karakter en de unieke kenmerken van de Marche-regio weerspiegelen. Ze maken gebruik van moderne wijnmaaktechnieken en investeren in kwaliteitsdruiven om wijnen te creëren die zowel traditioneel als innovatief zijn.

Velenosi Vini heeft veel erkenning gekregen voor hun wijnen en heeft verschillende onderscheidingen en prijzen gewonnen in nationale en internationale wijncompetities.

Meer informatie
Product Velenosi Falerio Pecorino Villa Angela
Land Italië
Producent Velenosi Vini
Type wijn Wit
Regio Marche
Druivensoort Overige druiven wit
Prijs per fles € 11,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1