Centanni Rosso di Forca

Centanni Rosso di Forca (doos van 6 flessen)

Brecciarolo Velenosi Rosso Piceno Superiore

Brecciarolo Velenosi Rosso Piceno Superiore (doos van 6 flessen)

Velenosi Lacrima di Morro d'Alba (doos van 6 flessen)

€ 65,70
SKU
TP-321103

Velenosi Lacrima di Morro d'Alba

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit Marche Italië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Velenosi van Lacrima druiven.

Velenosi

Onze passie komt voort uit het wachten op de oogst, het produceren van de wijn en het ontdekken van de aroma's die het zal ontwikkelen. De zoektocht naar een perfecte balans tussen smaak en kleur leidde tot de oprichting van Cantina Velenosi in 1984. De ondernemers Ercole en Angela Velenosi hebben ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie gecombineerd, het wijnbereidingsproces creatief geïnterpreteerd en zo een bedrijf gestart dat voortdurend groeit, met Paolo Garbini die in 2005 toetrad, en die vandaag wereldwijd de geuren en kleuren van het Piceno-gebied verspreidt via zijn unieke wijnen.

Velenosi Lacrima di Morro d'Alba

Deze Italiaanse rode wijn heeft een intense robijnrode kleur met paarsachtige nuances. Zijn geur is van opmerkelijke rijkdom en zeer intens, fruitig (aardbei, kers) en bloemig (violet, rozenknoppen). In de mond is deze wijn zacht met lichte tannines en subtiele hints van amandel, in perfecte harmonie met zijn olfactorische sensaties.

Wijn - Spijs

Deze wijn gaat goed samen met heerlijk gearomatiseerde recepten. Bij koude vleesgerechten en pasta gerechten met rode saus.

Meer informatie
Product Velenosi Lacrima di Morro d'Alba
Land Italië
Producent Velenosi Vini
Type Rode wijn
Regio Marche
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 10,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl