Centanni Rosso di Forca

Centanni Rosso di Forca (doos van 6 flessen)

Vietti Moscato d'Asti Cascinetta

Vietti Moscato d'Asti Cascinetta (doos van 6 flessen)

Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne (doos van 6 flessen)

€ 135,00
SKU
RES-1321

Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Piemonte. Deze wijn is gemaakt door het wijnhuis Vietti van Barbera druiven.

Vietti

De geschiedenis van de Vietti-wijnmakerij vindt zijn oorsprong in de 19'e eeuw. Pas in het begin van de 20'e eeuw werd de naam Vietti echter een wijnmakerij met zijn eigen wijnen op fles. Patriarch Mario Vietti maakte vanaf 1919 de eerste Vietti wijnen en verkocht het grootste deel van de productie in Italië. Zijn belangrijkste prestatie was het transformeren van de familieboerderij, die zich op vele gebieden bezighoudt, tot een druiventeelt- en wijn producerend bedrijf.

Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne 

Deze Italiaanse wijn is donker robijnrode kleur. Een krachtige aromatische wijn met tonen van rijpe kersen, vanille en viooltjes. Fris in de aanzet, rond, warm en zacht tannine rijk op de tong, complex en evenwichtig, met als toegift een bakje vol rijpe kersen en de ‘kus van het hout’.

Wijn - Spijs

Traditioneel geserveerd met antipasti, rijke salades, gegrilde seizoensgroente, vleeswaren, rijk gevulde soepen, pasta met groente en of vlees, kalfs- of varkensvlees en gevogelte met een niet al te zware saus.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne
Land Italië
Producent La Famiglia Vietti
Type Rode wijn, Biologisch
Regio Piemonte
Druivensoort Barbera
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 22,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl