Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne

Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne (doos van 6 flessen)

Vietti Perbacco Nebbiolo

Vietti Perbacco Nebbiolo (doos van 6 flessen)

Vietti Moscato d'Asti Cascinetta (doos van 6 flessen)

€ 112,50
SKU
RES-1322

Vietti Moscato d'Asti Cascinetta

Is een heerlijke Italiaanse zoete witte wijn uit de regio Piemonte. Deze wijn is gemaakt door het wijnhuis Vietti van Muscat druiven.

Vietti

De geschiedenis van de Vietti-wijnmakerij vindt zijn oorsprong in de 19'e eeuw. Pas in het begin van de 20'e eeuw werd de naam Vietti echter een wijnmakerij met zijn eigen wijnen op fles. Patriarch Mario Vietti maakte vanaf 1919 de eerste Vietti wijnen en verkocht het grootste deel van de productie in Italië. Zijn belangrijkste prestatie was het transformeren van de familieboerderij, die zich op vele gebieden bezighoudt, tot een druiventeelt- en wijn producerend bedrijf.

Vietti Moscato d'Asti Cascinetta

Deze Italiaanse zoete witte wijn is fris, licht en elegant. Rijk aromatisch, erg fruitig in de mond, licht zoet met een goed evenwicht tussen zoet en zuur. 

Wijn - Spijs

Prima alternatief voor wie fris zoete maar vooral niet te zware of sterke wijnen wil schenken, bijvoorbeeld bij Oosterse gerechten, in het bijzonder met grote garnalen of zelfs kreeft. Klassieker is de combinatie met niet te zoete desserts op basis van fris fruit en/of room of sabayon.

Meer informatie
Product Vietti Moscato d'Asti Cascinetta
Land Italië
Producent La Famiglia Vietti
Type Witte wijn, Biologisch
Regio Piemonte
Druivensoort Muscat
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 18,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl