Sophenia Estate Reserva

Sophenia Estate Reserva

Sophenia Estate Reserva is een premium wijnlijn geproduceerd door Bodegas Sophenia, een wijnmakerij in de Tupungato-vallei in de Argentijnse wijnstreek Mendoza. De Estate Reserva-lijn omvat een reeks variëteiten, waaronder Malbec, Cabernet Sauvignon, Syrah en Chardonnay.

De druiven voor Sophenia Estate Reserva-wijnen zijn afkomstig van de eigen wijngaarden van het wijnhuis, die zich op hoogtes tussen 1.200 en 1.500 meter boven zeeniveau bevinden. Deze locatie op grote hoogte zorgt voor een lang groeiseizoen en een breed dagtemperatuurbereik, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van complexe smaken en aroma's in de druiven.

Het wijnbereidingsproces voor Sophenia Estate Reserva-wijnen omvat een zorgvuldige selectie van de druiven, gevolgd door fermentatie en rijping in Franse eikenhouten vaten gedurende maximaal 18 maanden. De resulterende wijnen zijn rijk, complex en evenwichtig, met een sterke uitdrukking van het terroir.

Sophenia Estate Reserva-wijnen hebben talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen van wijncritici en publicaties over de hele wereld, en worden algemeen beschouwd als enkele van de beste wijnen die in Argentinië worden geproduceerd.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst