Freemark Abbey

Freemark Abbey

Freemark Abbey

Freemark Abbey is een bekende wijnmakerij in de Napa Valley in Californië, Verenigde Staten. Het wijnhuis is opgericht in 1886 en heeft een rijke geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat. Het wijnhuis heeft door de jaren heen verschillende eigendomsveranderingen ondergaan, maar het is toegewijd gebleven aan het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de Napa Valley laten zien.

Freemark Abbey is vooral bekend om zijn Cabernet Sauvignon-, Merlot- en Chardonnay-wijnen, hoewel ze ook verschillende andere variëteiten produceren. De wijnmakerij haalt zijn druiven uit verschillende wijngaarden in de Napa-vallei, waardoor ze wijnen kunnen produceren die de diversiteit van de regio uitdrukken.

Een van de unieke kenmerken van Freemark Abbey is de historische stenen wijnmakerij, die werd gebouwd in 1898 en een van de oudste wijnmakerijen in de Napa Valley is. Het wijnhuis is in de loop der jaren zorgvuldig gerestaureerd en is nu een nationaal historisch monument.

Naast zijn wijnen staat Freemark Abbey ook bekend om zijn inzet voor duurzame landbouwpraktijken. De wijnmakerij heeft een aantal milieuvriendelijke praktijken geïmplementeerd, zoals het gebruik van bodembedekkers om de gezondheid van de bodem te bevorderen, het waterverbruik te verminderen door middel van druppelirrigatie en het gebruik van natuurlijke technieken voor ongediertebestrijding.

Over het algemeen is Freemark Abbey een gerespecteerde en geliefde wijnmakerij in de Napa Valley, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, traditie en duurzaamheid.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst