Eva Fricke

Eva Fricke

Weingut Eva Fricke

De weg van Eva Fricke naar wijn is uitzonderlijk: Eva, geboren in Bremen, vestigde zich in Rheingau, waar ze haar eigen domein van 11 ha leidt. Werkervaringen in Frankrijk, Australië, Italië en Spanje beïnvloeden nog steeds het werk van Eva.

Bijna 80% van de productie wordt wereldwijd verkocht in meer dan 20 landen. De wijnen van Eva Fricke genieten de hoogste internationale waardering en staan op de menu's van enkele van 's werelds beste restaurants en luxe hotels. Chef-koks en sommeliers die duurzame concepten volgen, waarderen deze wijnen en de filosofie erachter.

Biologische wijnbouw

De specifieke kenmerken van elke wijngaard, de gedeeltelijk zeer oude wijnstokken en de natuur vormen elk jaar de basis voor de wijnen. De afwezigheid van herbiciden en pesticiden maakte altijd deel uit van de filosofie. Kelderwerk wordt tot een minimum aan interferentie beperkt. Wijnbouw en wijnbereiding volgen de richtlijnen van biologische en veganistische normen met certificering. De steile hellingen worden alleen met de hand bewerkt.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst