Terroirs et Talents

Terroirs et Talents

Terroirs et Talents

Het ontstaan ​​van Terroirs et Talents is vooral een verhaal over vriendschap en de ontmoeting tussen twee mannen: Hervé Dupond en Xavier Barbet. Bride mannen hebben een lange geschiedenis in de wijn achter zich. De families Dupond en Barbet zijn respectievelijk sinds 1580 en 1711 in Beaujolais aanwezig.

In 2007 kwamen ze samen en richten ze Terroirs et Talents op om hun kennis en kunde te bundelen en zo een breder wijn assortiment aan hun klanten te kunnen bieden. Acht jaar later sloot Grégory Barbet zich aan bij het project met hetzelfde verlangen, dezelfde filosofie en dezelfde overtuiging.

Deze natuurlijke en menselijke alchemie vormt het DNA van Terroir et Talents en heeft in de loop der jaren geleid tot verdere ontwikkeling en voor de hand liggende synergieën te consolideren.

Tegenwoordig is Terroirs et Talents een samenwerking van verschillende familiedomeinen in de Beaujolais en Mâconnais. Elk landgoed behoudt zijn label en zijn identiteit en Terroirs et Talents brengt de wijnen van elke entiteit op de markt.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst