Maire & Fils

Maire & Fils

Domaine Maire & Fils

Domaine Maire & Fils is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in de prachtige regio Jura, in het oosten van Frankrijk. Het wijnhuis heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw, toen het werd opgericht door de familie Maire. Sindsdien heeft het wijnhuis een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige wijnen die de unieke terroir van de Jura weerspiegelen.

De wijngaarden van Domaine Maire & Fils strekken zich uit over een divers landschap van heuvels en valleien, waar de druiven gedijen onder invloed van het continentale klimaat en de kalkrijke, mergelachtige bodems die kenmerkend zijn voor de regio. De wijngaarden worden met zorg beheerd volgens duurzame landbouwprincipes, met respect voor het milieu en de biodiversiteit.

Het wijnassortiment van Domaine Maire & Fils omvat een verscheidenheid aan wijnen, waaronder de beroemde Vin Jaune, een unieke en karakteristieke wijn uit de Jura, evenals droge witte wijnen van de Chardonnay en Savagnin druiven, aromatische rode wijnen van de Trousseau en Poulsard druiven, en verleidelijke mousserende Crémants.

De wijnen van Domaine Maire & Fils worden gekenmerkt door hun authenticiteit, expressie van terroir en uitstekende kwaliteit. Ze belichamen de passie en toewijding van de familie Maire voor wijnmaken en zijn een ware weerspiegeling van de prachtige Jura-regio. Met een erfenis van vakmanschap en innovatie blijft Domaine Maire & Fils een van de meest gewaardeerde wijnhuizen in de Jura, geliefd bij wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst