La Croix de la Residence

La Croix de la Residence

La Croix de la Residence

La Croix de la Résidence is een wijnmakerij in de Bordeaux-wijnstreek van Frankrijk, met name in de appellatie Pomerol op de rechteroever van de monding van de Gironde. Het landgoed heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw en staat bekend om het produceren van hoogwaardige wijnen die het unieke terroir van de appellatie Pomerol laten zien.

De wijngaarden van La Croix de la Résidence zijn aangeplant met verschillende druivensoorten, waaronder Merlot, Cabernet Franc en Cabernet Sauvignon. De wijnmakerij zet zich in voor duurzame wijnbouwpraktijken, inclusief het gebruik van natuurlijke meststoffen en bodembedekkers, om de gezondheid van de bodem en het ecosysteem te bevorderen.

Het wijnhuis produceert een scala aan wijnen, waaronder rode en witte. De vlaggenschipwijn van de wijnmakerij heet "Château La Croix de la Résidence", een blend van Merlot- en Cabernet Franc-druiven. Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en aroma's van donker fruit en kruiden, met een volle en rijke smaak en een lange, complexe afdronk.

La Croix de la Résidence staat goed aangeschreven in de appellatie Pomerol voor het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de regio laten zien. Het wijnhuis heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn wijnen en wordt beschouwd als een van de topproducenten in de appellatie.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst