Mount Hermon

Mount Hermon

Mount Hermon is een wijnlabel geproduceerd door de Golan Heights Winery in Israël. Het wijnhuis bevindt zich in de regio Golan Heights, die vanwege zijn unieke terroir en klimaat bekend staat om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit.

Mount Hermon-wijnen worden gemaakt van een mix van druivensoorten die worden verbouwd in de regio Golan Heights, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en andere. De wijnen worden gemaakt met behulp van moderne wijnbereidingstechnieken en worden gerijpt in Franse eikenhouten vaten om hun complexe smaken en aroma's te ontwikkelen.

Mount Hermon produceert een scala aan wijnen, waaronder rode, witte en roséwijnen. Enkele van de meest populaire Mount Hermon-wijnen zijn de Mount Hermon Red, een mix van Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah, en de Mount Hermon White, een mix van Chardonnay, Sauvignon Blanc en Semillon.

Het Mount Hermon-label is vernoemd naar de bergketen die door de regio Golan Heights loopt, en de wijnen staan bekend om hun unieke karakter en uitdrukking van het terroir van de regio.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst