Casa Setaro

Casa Setaro

Casa Setaro

Casa Setaro is een wijnmakerij gelegen in de regio Campanië in Zuid-Italië. Het wijnhuis is gelegen in het kleine stadje Trecase, vlakbij het Nationaal Park van de Vesuvius. Casa Setaro is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw wijn produceert. Het wijnhuis staat bekend om zijn productie van hoogwaardige wijnen van inheemse Campanische druivensoorten zoals Falanghina, Greco di Tufo en Aglianico.

Casa Setaro zet zich sterk in voor duurzame landbouw en gebruikt biologische en biodynamische methoden om hun wijngaarden te cultiveren. De wijngaarden van de wijnmakerij bevinden zich op de hellingen van de Vesuvius en profiteren van de unieke vulkanische bodem en het microklimaat van het gebied.

Casa Setaro produceert een scala aan wijnen, waaronder niet-mousserende witte, rode en roséwijnen, evenals mousserende wijnen. Enkele van de meest populaire wijnen van de wijnmakerij zijn hun Greco di Tufo, Fiano di Avellino en Aglianico-wijnen.

De wijnbereidingsfilosofie van Casa Setaro is gericht op het behoud van de unieke kenmerken van hun druivensoorten en het terroir van hun wijngaarden. De wijnmakerij gebruikt een combinatie van moderne en traditionele wijnbereidingstechnieken om wijnen te produceren die evenwichtig, expressief en een afspiegeling zijn van hun Campaanse oorsprong.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst