Graffetta

Graffetta

Graffetta

Tenua Graffetta is een vooraanstaand wijnhuis gevestigd in Sicilië, Italië, dat bekend staat om zijn uitmuntende wijnen die de unieke terroir van het eiland belichamen. Gelegen in een regio die rijk is aan geschiedenis en omgeven door een betoverend landschap, streven ze ernaar om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren met respect voor traditie en innovatie.

Het wijnhuis put uit een schat aan kennis en ervaring, gecombineerd met moderne wijnbouwtechnieken, om wijnen te creëren die de ware essentie van Sicilië vastleggen. Met een focus op inheemse druivensoorten zoals Nero d'Avola, Catarratto en Grillo, bieden de wijnen van Tenua Graffetta een authentieke en karaktervolle ervaring die de diversiteit en de rijke smaken van Sicilië weerspiegelt.

Of het nu gaat om levendige rode wijnen met krachtige aroma's en een elegante structuur, of om verfrissende witte wijnen met levendige fruittonen en een levendige zuurgraad, de wijnen van Tenua Graffetta beloven een onvergetelijke reis door de smaken en geuren van Sicilië te bieden. Met een diep respect voor het land en een passie voor wijnmaken, is Tenua Graffetta een trotse vertegenwoordiger van de rijke wijntraditie van Sicilië, die liefhebbers over de hele wereld blijft verleiden met zijn buitengewone wijnen.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst