Conti Costanti

Conti Costanti

Conti Costanti

Conti Costanti, gelegen in het prachtige Montalcino in Toscane, is een iconisch wijnhuis dat synoniem staat voor elegantie, traditie en uitmuntendheid in de productie van Brunello di Montalcino. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw, heeft Conti Costanti een erfenis van vakmanschap en passie voor wijnmaken die van generatie op generatie is doorgegeven.

De wijngaarden van Conti Costanti zijn gezegend met een uitstekende ligging, op de zonnige hellingen van Montalcino, waar de Sangiovese Grosso-druiven gedijen in de warme Toscaanse zon en de unieke bodemgesteldheid van de regio. Het resultaat is een reeks wijnen die de essentie van het terroir vastleggen, met een opmerkelijke complexiteit, diepte en elegantie.

Door vast te houden aan traditionele wijnbouwtechnieken en een strikte selectie van druiven, produceert Conti Costanti enkele van de meest begeerde Brunello di Montalcino-wijnen ter wereld. Hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft hen talloze onderscheidingen en erkenning opgeleverd in de internationale wijnwereld.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst