Speri Viticoltori

Speri Viticoltori

Speri Viticoltori

Speri Viticoltori is een Italiaanse wijnmakerij in de regio Valpolicella in Veneto, Italië. De familie Speri produceert al meer dan een eeuw wijn in Valpolicella en de wijnmakerij wordt nu gerund door de vierde generatie van de familie.

Het wijnhuis richt zich op het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van Valpolicella tot uitdrukking brengen. De wijngaarden bevinden zich op de heuvels van het Valpolicella Classico-gebied en de wijnmakerij zet zich in voor duurzame wijnbouwpraktijken.

Speri Viticoltori produceert een reeks Valpolicella-wijnen, waaronder Amarone della Valpolicella, Valpolicella Ripasso en Valpolicella Superiore. Het wijnhuis produceert ook een Recioto della Valpolicella, een zoete wijn gemaakt van gedroogde druiven.

De wijnen van Speri Viticoltori staan bekend om hun elegantie en complexiteit, met een focus op balans en harmonie. Het wijnhuis heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen voor zijn wijnen en wordt beschouwd als een van de topproducenten in de regio Valpolicella.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst