Hunter’s Wines

Hunter’s Wines

Hunter’s Wines

Hunter's Wines is een familiebedrijf in Marlborough, Nieuw-Zeeland. Het wijnhuis werd in 1979 opgericht door de Ier Ernie Hunter en zijn vrouw Jane Hunter, die als een van de eersten wijnstokken plantten in de regio Marlborough.

Hunter's Wines produceert een breed scala aan variëteiten, waaronder Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay, Riesling en Gewurztraminer. Het wijnhuis is misschien het best bekend om zijn Sauvignon Blanc, die talloze prijzen heeft gewonnen en wordt beschouwd als een van de kenmerkende wijnen van Nieuw-Zeeland.

Naast de focus op het produceren van wijnen van hoge kwaliteit, zet Hunter's Wines zich in voor duurzame en milieuvriendelijke landbouwpraktijken. De wijnmakerij heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, waaronder het gebruik van zonne-energie en de installatie van een wetland-filtratiesysteem om het afvalwater van de wijnmakerij te behandelen.

Hunter's Wines is een gerespecteerde producent van eersteklas Nieuw-Zeelandse wijnen, met een focus op duurzaamheid en een toewijding om de Marlborough-regio en de Nieuw-Zeelandse wijnindustrie te promoten.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst