Quinta dos Murças

Quinta dos Murças

Quinta dos Murças

Quinta dos Murças, opgericht in 1981, is een gerenommeerd wijnhuis in de Douro-vallei van Portugal. Ze combineren eeuwenoude tradities met moderne technieken om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren.

De wijngaarden van Quinta dos Murças bevinden zich op steile hellingen langs de rivier de Douro, waar druiven gedijen in een schitterend landschap met unieke terroirkenmerken. Het klimaat in de Douro-vallei is perfect voor de teelt van druiven voor Portwijnen en andere wijnen.

Quinta dos Murças produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Portwijnen in diverse stijlen, witte wijnen, rosé wijnen en rode wijnen. De wijnen staan bekend om hun elegantie, finesse en complexiteit, met een unieke balans tussen fruit, zuurgraad en tannines.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Quinta dos Murças. Ze maken gebruik van natuurlijke vinificatiemethoden en respecteren het milieu. Het wijnhuis is gecertificeerd voor duurzame landbouw en streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

De wijnen van Quinta dos Murças hebben talloze internationale prijzen gewonnen en worden geprezen om hun kwaliteit.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst