Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Vineyards is een wijnlandgoed in familiebezit in de Hemel-en-Aarde-vallei, dicht bij de badplaats Hermanus in de West-Kaap van Zuid-Afrika. Het landgoed werd in 1975 opgericht door Tim Hamilton Russell, die het potentieel inzag van het koele zeeklimaat voor het produceren van Pinot Noir en Chardonnay van topkwaliteit.

De wijngaarden zijn aangeplant op 52 hectare grond en zijn verdeeld over 52 verschillende percelen met elk hun eigen unieke terroir. De focus ligt op rassen met een koel klimaat, met Pinot Noir en Chardonnay als steunpilaren. De wijngaarden worden op duurzame wijze bewerkt, met de nadruk op het behoud van de natuurlijke omgeving en het werken in harmonie met de natuur.

Hamilton Russell Vineyards heeft de reputatie enkele van de beste wijnen van Zuid-Afrika te produceren. De vlaggenschipwijn is de Hamilton Russell Vineyards Pinot Noir, die internationale bekendheid heeft gekregen vanwege zijn elegantie, balans en complexiteit. Het landgoed produceert ook een Chardonnay, die eveneens hoog aangeschreven staat, evenals een aantal andere wijnen, waaronder een Syrah en een Pinotage.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst