Wijs en Zonen Afternoon Blend

Wijs en Zonen Afternoon Blend Thee (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Breakfast Melange English (4 pakken thee van 227 gram)

€ 43,80
SKU
Wijs0005

Wijs & Zonen

Wijs & Zonen is een ontzettend leuk en boeiend thee bedrijf door de vele, soms tientallen jaren bestaande, (internationale) relaties met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Nog steeds heeft men veel klanten in heel Europa.

Wijs thee wordt ook verkocht in Japan en in de Verenigde Staten. De geuren van de Wijs-mélanges zijn ongelooflijk teder en intens!

Wijs en Zonen Breakfast Thee English

Losse thee 227 gram

De traditionele English breakfast melange bestaat uit theesoorten afkomstig uit voormalige Engelse koloniën, zoals Assam, Darjeeling, Ceylon en Kenya. Een mooie blend om de dag mee te beginnen. Een tamelijk milde afdronk met een stevige nasmaak.

We attenderen graag op de wat krachtiger smaak van de Irish Breakfast. Door een wat ruimere aanwezigheid van moutige Assam is de smaak van de Irish Breakfast duidelijk steviger. De Scottish Breakfast is nog wat pittiger. Maar goed, de wat mildere English Breakfast is onverslaanbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Een scheutje warme melk hoort vooral bij de Scottish Breakfast. Kies dan als het kan voor volle Jersey melk. Iets romiger.

Meer informatie
Product naam Wijs en Zonen Breakfast Melange English
Aantal pakken 4
Prijs per stuk 9.50