Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay

Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay (doos van 6 flessen)

Wirra Wirra Woodhenge Shiraz

Wirra Wirra Woodhenge McLaren Vale Shiraz (doos van 6 flessen)

Wirra Wirra Churchblock Cabernet Shiraz Merlot (doos van 6 flessen)

€ 99,00
SKU
RES-0917003

Wirra Wirra Churchblock Cabernet Shiraz Merlot

Is een Australische rode wijn uit de Adelaide regio. Deze rode wijn is gemaakt van Syrah, Merlot en Cabernet Sauvignon druiven.

Wirra Wirra

De Aboriginal naam ‘Wirra Wirra’ betekent ‘tussen de gombomen’. De wijnen van stichter Bob Wigley, in het bijzonder van de Syrah druif, vonden grote aftrek in London. De wijnen worden al meer dan 100 jaar over de wereld geëxporteerd. In 1936 werden de meeste wijngaarden door de familie verkocht en de wijnkelders raakten in onbruik. In 1969 kochten Greg en Roger Trott, de vervallen winery en wat omringend terrein. De twee volle neven brachten hun eigen wijngaarden in het nieuwe bedrijf en begonnen wijn te maken, geholpen door de locale wijnproducenten.

 

Wirra Wirra Churchblock Cabernet Shiraz Merlot

Wirra Wirra Churchblock Red heeft een diep paars rode kleur met granaatrode tinten. Volop fruit in de neus, frambozen, zwarte bessen, aangevuld met munt, hout en specerijen. Intens vlezig en zacht in de mond, met aroma’s van pruimen en rode bessen. Uitstekend evenwicht, frisse zuurgraad en fijne tannines.

Wijn - Spijs

Heerlijk bij Down-under combinaties: pastei van gemarineerd varkensvlees en konijn met tuinbonen of rood gebakken of gegrilde steak met een saus van rode wijn, sjalotten en tijm.

Meer informatie
Product Wirra Wirra Churchblock Cabernet Shiraz Merlot
Land Australië
Producent Wirra Wirra
Type Rode wijn
Regio McLaren Vale
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 16,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl