Yarden Mount Hermon White

Mount Hermon White (doos van 6 flessen)

Yarden Viognier

Yarden Viognier (doos van 6 flessen)

Mount Hermon Red (doos van 6 flessen)

€ 71,70
SKU
MON-785181

Yarden Mount Hermon Red

Is een heerlijke rode Israëlische wijn van Golan Heights winery uit Galilea Israel. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot en Malbec druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 14°C and 17°C. 

Golan Height Winery 

De wijnen van Golan Heights Winery zijn producten afkomstig uit de Golanhoogte (Israëlische nederzetting). Zoals overal ter wereld in de beste wijngebieden, draait alles om het "terroir", de combinatie van ondergrond en klimaat, ook bij Golan Heights Winery. Hoewel het in de omgeving van origine een warm klimaat betreft, worden de wijngaarden van dit wijnhuis, door de hoge ligging toch aangemerkt als "cool climate". Dit, in combinatie met de vulkanische ondergrond, maakt dat hun wijnen tot de top van de wereld behoren. De meest bekende wijngids over Israëlische wijnen, Rogov, geeft Golan Heights Winery 5 sterren en schrijft: "Vanaf het moment dat zij hun eerste wijnen produceerden in 1984, is er geen twijfel dat Golan Heights Winery de regio op de wereld wijnlijst heeft geplaatst. Zij zijn de leider in kwaliteit. De chef-wijnmaker, Victor Schoenfeld, weet goed wat hij doet. Hij heeft zijn opleiding in Californië, Frankrijk en Australië gehad en combineert oude- en nieuwe wereldstijl". De Yarden wijnen vormen het boegbeeld van het wijnhuis. Hier komen de mooiste druiven van de beste wijngaarden in samen. De naam verwijst naar de rivier de Jordaan (Yarden in het Hebreeuws). Naast de Yarden wijnen zijn er de Gamla wijnen. Gamla was een oude stad op de Golanhoogte, waarnaar deze toegankelijke wijnen zijn vernoemd. Iets minder gecompliceerd maar zeer zuiver. De wijnen uit de Hermon serie zijn gemaakt door meerdere druivensoorten te combineren: ongecompliceerd en lekker bij vele gelegenheden.

Yarden Mount Hermon Red 

Deze Israelische wijn uit Galilea heeft een mooi aroma van bosbessen, zure kersen, kruiden en specerijen. Mount Hermon Red heeft een aangename en complexe smaak.

Wijn - Spijs

Heerlijke rode wijn bij pasta, pizza, gegrilde hamburgers en steak.

Meer informatie
Product Yarden Mount Hermon Red
Land Israël
Producent Golan Height Winery
Type Rode wijn
Regio Golan
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 11,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl