Mount Hermon Red

Mount Hermon Red (doos van 6 flessen)

Yarden Chardonnay Organic Odem

Yarden Chardonnay Organic Odem (doos van 6 flessen)

Yarden Viognier (doos van 6 flessen)

€ 99,00
SKU
MON-785428

Yarden Viognier

Is een heerlijke witte Israëlische wijn van Golan Heights winery uit Galilea Israel. Deze wijn is gemaakt van Viognier druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 9°C and 12°C. 

Golan Height Winery 

De wijnen van Golan Heights Winery zijn producten afkomstig uit de Golan hoogte (Israëlische nederzetting). Zoals overal ter wereld in de beste wijngebieden, draait alles om het "terroir", de combinatie van ondergrond en klimaat, ook bij Golan Heights Winery. Hoewel het in de omgeving van origine een warm klimaat betreft, worden de wijngaarden van dit wijnhuis, door de hoge ligging toch aangemerkt als "cool climate". Dit, in combinatie met de vulkanische ondergrond, maakt dat hun wijnen tot de top van de wereld behoren. De meest bekende wijngids over Israëlische wijnen, Rogov, geeft Golan Heights Winery 5 sterren en schrijft: "Vanaf het moment dat zij hun eerste wijnen produceerden in 1984, is er geen twijfel dat Golan Heights Winery de regio op de wereld wijnlijst heeft geplaatst. Zij zijn de leider in kwaliteit. De chef-wijnmaker, Victor Schoenfeld, weet goed wat hij doet. Hij heeft zijn opleiding in Californië, Frankrijk en Australië gehad en combineert oude- en nieuwe wereldstijl". De Yarden wijnen vormen het boegbeeld van het wijnhuis. Hier komen de mooiste druiven van de beste wijngaarden in samen. De naam verwijst naar de rivier de Jordaan (Yarden in het Hebreeuws). Naast de Yarden wijnen zijn er de Gamla wijnen. Gamla was een oude stad op de Golan hoogte, waarnaar deze toegankelijke wijnen zijn vernoemd. Iets minder gecompliceerd maar zeer zuiver. De wijnen uit de Hermon serie zijn gemaakt door meerdere druivensoorten te combineren: ongecompliceerd en lekker bij vele gelegenheden.

Yarden Viognier

Deze Israëlische wijn uit Galilea bezit aroma's van noten, verse perziken, abrikozen en bloemen. Rijk en vol van smaak met tonen van parfum en specerijen.

De Yarden wijnen vormen het boegbeeld van het wijnhuis. Hier komen de mooiste druiven van de beste wijngaarden in samen. De naam verwijst naar de rivier de Jordaan (Yarden in het Hebreeuws).

Wijn - Spijs

Lekkere witte wijn voor bij gevogelte met véél smaak, zacht kalfsvlees en milde kazen.

Meer informatie
Product Yarden Viognier
Land Israël
Producent Golan Height Winery
Type Witte wijn
Regio Golan
Druivensoort Viognier
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 16,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl