Casarena Winemaker's Selection Malbec

Casarena Winemaker's Selection Malbec (doos van 6 flessen)

Zuccardi Mountain Vineyards Malbec (doos van 6 flessen)

Zuccardi Mountain Vineyards Malbec (doos van 6 flessen)

Zuccardi Valles Malbec (doos van 6 flessen)

€ 69,90
SKU
DGS-89418

Zuccardi Valles Malbec

Zuccardi Valles Malbec is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit Mendoza Argentinië. Deze wijn wordt gemaakt door Zuccardi van Malbec druiven.

Zuccardi

De familie Zuccardi kwam aan het eind van de 19e eeuw vanuit Italië naar Argentinië. In de jaren ’50 van de 20e eeuw startte Alberto V. Zuccardi, de vader van huidig directeur José Alberto Zuccardi, een irrigatiebedrijf; een goede keuze, omdat in Argentinië vrijwel geen land- en akkerbouw kan plaatsvinden zonder irrigatie. Om te bewijzen hoe goed het irrigatiebedrijf functioneerde, plantte Alberto in 1963 de eerste wijngaarden aan in Maipú. Tien jaar later kocht hij een nieuw wijngaard ten oosten van Mendoza. Zijn zoon José Alberto heeft sinds 1985 de dagelijkse leiding over het wijnbedrijf.

Zuccardi Valles Malbec

Zuccardi Valles Malbec is een stevige maar toch prima doordrinkbare Malbec. Malbec, de druif die hier zo op zijn plaats is en prachtig rijp wordt. Zwart fruit, cassis, bramen en een hele rijpe pruim. Lekker in de smaak met wat geroosterde tonen, tijm, venkelzaad, en rozemarijn. Een wijn met stevigheid en een lekkere bite. Het is niet voor niks dat de Malbec zo populair is in Nederland.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn die prima past bij geroosterd lamsvlees, gegrilde steak, wild en groente risotto.

Meer informatie
Product Zuccardi Valles Mlabec
Land Argentinië
Producent Familia Zuccardi
Type Rode wijn
Regio Mendoza
Druivensoort Malbec
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 11,65
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl