Winzer Krems

Winzer Krems

Winzer Krems

Winzer Krems is een toonaangevende coöperatieve wijnmakerij gevestigd in het schilderachtige Kremstal, een wijnregio in Neder-Oostenrijk. Opgericht in 1938, heeft het wijnhuis diepgewortelde tradities en een sterke gemeenschapsgerichte benadering van wijnbouw en wijnproductie.

De wijngaarden van Winzer Krems beslaan de glooiende hellingen langs de Donau, waar de combinatie van klimaat en bodem gunstige omstandigheden biedt voor de teelt van hoogwaardige druiven. Het wijnassortiment omvat een diversiteit aan witte en rode wijnen, waarbij de focus vaak ligt op de karakteristieke Oostenrijkse druivensoorten zoals Grüner Veltliner en Riesling voor witte wijnen, en Zweigelt en Blaufränkisch voor rood.

Winzer Krems heeft zich niet alleen gevestigd als een producent van kwaliteitswijnen, maar staat ook bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en moderne wijnbouwpraktijken. Met een harmonieuze mix van traditie en innovatie blijft Winzer Krems een baken van excellentie in de Oostenrijkse wijnwereld, waarbij ze de unieke terroirexpressie van Kremstal in elke fles tot uitdrukking brengen. Het wijnhuis blijft een gewaardeerde speler op zowel nationaal als internationaal niveau, geliefd om zijn evenwichtige en karaktervolle wijnen.

Filter
Set Descending Direction

9 Items

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

9 Items

per page
View as Grid List