Faustino Cava Brut Rosado

Faustino Cava Brut Rosado (doos van 6 flessen)

Faustino Cava Semi Seco

Faustino Cava Semi Seco (doos van 6 flessen)

Faustino Cava Extra Seco (doos van 6 flessen)

€ 53,70
SKU
MON-0206

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Faustino Cava Extra Seco

Faustino Cava Extra Seco is een heerlijke Spaanse mousserende wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Macabeo en Chardonnay druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7° C en 10° C.

Faustino Cava Extra Seco 

Faustino Cava Extra Seco, een Spaanse mousserende wijn, is lichtgeel van kleur met een hele fijne mousse. Deze mousserende wijn heeft een intens parfum van geperste druiven met een delicaat vleugje van bloesem. Prachtig evenwicht tussen het fruit en de frisse zuren, vlezig en rond van smaak.

Wijn - Spijs

Heerlijke bubbel die goed past bij zomerse salades of gebruikt kan worden als aperitief.

Meer informatie
Product Faustino Cava Extra Seco
Land Spanje
Producent Faustino
Type Sparkling
Regio Penedès
Druivensoort Chardonnay, Macabeo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 8,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl