Oekonomierat Rebholz

Oekonomierat Rebholz

Weingut Ökonomierat Rebholz

Weingut Ökonomierat Rebholz is een Duitse wijnmakerij in het dorp Siebeldingen in de wijnstreek Pfalz. Het wijnhuis produceert al meer dan 150 jaar wijn en staat bekend om zijn uitzonderlijke Rieslings.

De wijnmakerij wordt geleid door Hansjörg Rebholz, die is erkend als een van de toonaangevende wijnmakers van Duitsland. Het landgoed omvat ongeveer 22 hectare wijngaarden, die worden bewerkt met behulp van biologische en biodynamische methoden. De wijngaarden zijn aangeplant met verschillende druivensoorten, waaronder Riesling, Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir en Scheurebe.

De wijnbereiding bij Ökonomierat Rebholz is gericht op het produceren van wijnen die het unieke terroir van de Pfalz-regio weerspiegelen. De wijnen worden gefermenteerd met natuurlijke gisten en gerijpt in oude eikenhouten vaten, waardoor het ware karakter van het fruit en de wijngaarden naar voren komt. De Rieslings van dit landgoed zijn bijzonder opmerkelijk, met een scala aan stijlen geproduceerd van droog tot zoet, elk met de mineraalrijke bodems en leisteenhellingen van de regio.

Ökonomierat Rebholz heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor hun wijnen, waaronder hoge beoordelingen van wijnrecensenten en erkenning als een van de beste wijnmakerijen van Duitsland. Hun wijnen zijn te vinden in toprestaurants en wijnwinkels over de hele wereld, en het landgoed wordt beschouwd als een must voor elke wijnliefhebber die naar de regio Pfalz reist.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst