Laurent Perrachon

Laurent Perrachon

Laurent Perrachon

Domaine Laurent Perrachon is een familiebedrijf in Juliénas, Beaujolais, dat al sinds 1877 met passie wijn maakt. De familie Perrachon is al generaties lang geworteld in de regio en heeft een diep respect voor de tradities en het terroir van Beaujolais.

De wijngaarden van Domaine Laurent Perrachon beslaan in totaal 35 hectare en zijn beplant met de Gamay druif, de typische druif voor Beaujolais. De wijngaarden zijn gelegen op de beste terroirs van de regio, met granietbodems en een warm klimaat. Dit zorgt voor druiven van hoge kwaliteit die de unieke smaak van Beaujolais weerspiegelen.

De wijnen van Domaine Laurent Perrachon zijn geliefd om hun fruitige aroma's, frisse zuren en soepele tannines. De rode wijnen, zoals de Beaujolais Villages en de Cru Beaujolais (Juliénas, Morgon, Moulin-à-Vent), zijn elegant en complex, met aroma's van rood fruit, specerijen en bloemen. De witte Beaujolais is fris en fruitig, met aroma's van citrusvruchten en witte bloemen.

Domaine Laurent Perrachon is een ambassadeur voor Beaujolais en zet zich in om de kwaliteit en reputatie van de wijnen uit de regio te promoten. De wijnen van Domaine Laurent Perrachon zijn een perfecte keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar authentieke en smaakvolle Beaujolais wijnen.

Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst