Jermann

Jermann

Jermann

Jermann is een gerenommeerde wijnmakerij gelegen in de Friuli-Venezia Giulia regio van Noordoost-Italië. Deze wijnmakerij staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen, vooral witte wijnen, die de unieke terroir van de regio weerspiegelen.

Jermann Friuli-wijnen zijn het resultaat van een perfecte balans tussen traditionele wijnbereidingstechnieken en innovatieve benaderingen. Deze wijnen worden geproduceerd in het hart van Friuli, een regio die wordt gekoesterd om zijn gunstige klimaat, vruchtbare bodem en geschiedenis van wijnmaken die teruggaat tot de Romeinse tijd.

Jermann erkent het belang van terroir in het wijnmaken en streeft ernaar om de kenmerkende eigenschappen van het Friuli-terroir in elke fles te weerspiegelen. De wijngaarden worden zorgvuldig beheerd om de druiven optimale omstandigheden te bieden om te gedijen.

Jermann Friuli-wijnen belichamen de rijke wijntraditie van Friuli-Venezia Giulia en blijven de norm stellen voor kwaliteit en innovatie in de regio. Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijke wijn om van te genieten, Jermann biedt een reeks wijnen die de diversiteit en schoonheid van Friuli in elk glas vangen.

Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst