Bernhard Ott

Bernhard Ott

Weingut Bernhard Ott

Weingut Bernhard Ott is een wijnmakerij gelegen in de wijnstreek Wagram in Oostenrijk. Het landgoed staat bekend om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit, met name Grüner Veltliner.

Bernhard Ott is een familiebedrijf dat al meerdere generaties in bedrijf is. De huidige eigenaar en wijnmaker, Bernhard Ott, nam het landgoed in 1995 over en heeft sindsdien erkenning gekregen voor zijn toewijding aan het produceren van wijnen die het terroir van de Wagram-regio weerspiegelen.

Grüner Veltliner is het vlaggenschip van de Wagram regio en Weingut Bernhard Ott heeft een aanzienlijk deel van zijn wijngaarden gewijd aan de teelt ervan. Het wijnhuis staat bekend om zijn elegante en expressieve Grüner Veltliners, die de unieke kenmerken van de regio laten zien, zoals de mineraliteit en kruidigheid die vaak worden geassocieerd met Wagram wijnen.

De wijnmakerij volgt duurzame en biologische landbouwpraktijken, met als doel de natuurlijke balans van de wijngaarden te behouden en wijnen te produceren die het unieke terroir weerspiegelen. De combinatie van zorgvuldig wijngaardbeheer, handmatig oogsten en technieken voor het maken van wijn met minimale tussenkomst resulteert in wijnen die de essentie van de Wagram regio vastleggen.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de wijnen van Weingut Bernhard Ott, raad ik u aan contact op te nemen met lokale wijnwinkels of rechtstreeks contact op te nemen met de wijnmakerij om te informeren naar beschikbaarheid en distributie in uw regio.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst