Tornatore

Tornatore

Tornatore

Wijnhuis Tornatore, gelegen op de noordelijke hellingen van de vulkaan de Etna op Sicilië, is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn voortreffelijke wijnen en toewijding aan het behoud van het unieke terroir van de regio. Met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, heeft Tornatore een diepgaande band met het land en de druiven die er groeien.

Het wijnhuis cultiveert voornamelijk inheemse druivensoorten, zoals Nerello Mascalese en Carricante, die gedijen op de vulkanische bodem van de Etna. Door traditionele wijnbouwmethoden te combineren met moderne technologieën, streeft Tornatore ernaar om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren die de unieke kenmerken van de Etna terroir tot uitdrukking brengen.

De wijnen van Tornatore worden gekenmerkt door hun levendige fruitigheid, elegante structuur en complexe mineraliteit. Van hun karakteristieke Etna Rosso tot hun verfrissende Etna Bianco, elke fles belichaamt de passie en toewijding van het wijnhuis voor excellentie. Tornatore heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende producenten van Siciliaanse wijnen en blijft een bron van trots voor de regio en de familie Tornatore.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst