Niepoort Port

Niepoort Port

Niepoort Port

Niepoort Port is een bekend en gerespecteerd portwijnhuis met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1842. Het wijnhuis is gevestigd in Vila Nova de Gaia, in de regio van Porto, Portugal. Het familiebedrijf is door de generaties heen overgedragen en staat bekend om zijn voortdurende toewijding aan kwaliteit en vakmanschap in het maken van portwijnen. Het bedrijf wordt momenteel gerund door de vijfde generatie Niepoorts, Dirk Niepoort.

Niepoort produceert een reeks hoogwaardige Ports, waaronder Vintage Port, Late Bottled Vintage (LBV) Port, Colheita Port en Tawny Port. De druiven die voor Niepoort's Ports worden gebruikt, zijn afkomstig uit de Douro-vallei, een regio in het noorden van Portugal die bekend staat om zijn steile terrasvormige wijngaarden en het unieke microklimaat.

Met een combinatie van traditie en innovatie blijft Niepoort Port een toonaangevende producent in de wereld van portwijn. Hun wijnen worden gewaardeerd door wijnliefhebbers en experts over de hele wereld en dragen bij aan de rijke erfenis van Portugese portwijn.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst