Zuccardi

Zuccardi

Familia Zuccardi

Familia Zuccardi is een Argentijns familiebedrijf dat in 1963 werd opgericht door Alberto Zuccardi. Het wijnhuis is gelegen in de provincie Mendoza, in de uitlopers van het Andesgebergte. De belangrijkste wijngaarden van de familie bevinden zich in de Uco-vallei, een regio die bekend staat om zijn wijngaarden op grote hoogte en uitstekende terroir voor het produceren van wijnen van hoge kwaliteit.

De familie Zuccardi zet zich in voor duurzame landbouw en staat bekend om hun gebruik van geavanceerde technologie in hun wijngaarden en wijnmakerij. Ze richten zich op biologische en biodynamische praktijken en hebben veel duurzame initiatieven geïmplementeerd, zoals het gebruik van gerecyclede materialen voor hun wijnflessen en het creëren van een systeem voor waterbehoud.

Familia Zuccardi produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Malbec, Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Torrontes. Ze staan bekend om hun innovatieve benadering van wijnmaken, inclusief het gebruik van betonnen eieren en amforen om hun wijnen te laten rijpen.

Hun vlaggenschipwijn is de Zuccardi Valle de Uco Malbec, een enkele wijngaardwijn gemaakt van druiven uit de Uco-vallei. Het wijnhuis produceert ook een reeks andere premium wijnen, zoals de Zuccardi Aluvional en de Zuccardi Poligonos.

Familia Zuccardi heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen voor hun wijnen en wordt algemeen beschouwd als een van de beste wijnmakerijen in Argentinië.

Filter
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst