Domaine de Baal

Domaine de Baal

Domaine de Baal

Domaine de Baal is een boetiekwijnmakerij in het Batroun-district van Libanon, waar wijnen van hoge kwaliteit worden geproduceerd met behulp van biologische en duurzame landbouwmethoden. Het wijnhuis werd in 1998 opgericht door de broers Emile en Edouard Doumet, die het vernoemden naar de oude god van de vruchtbaarheid en het weer, Baal.

De wijngaarden van Domaine de Baal liggen op een hoogte van ongeveer 1.000 meter boven zeeniveau, wat ideale groeiomstandigheden biedt voor de druiven. De wijnmakerij produceert een scala aan wijnen, waaronder rode, witte en roséwijnen gemaakt van verschillende druivenrassen, waaronder Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc.

Domaine de Baal staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en biologische landbouwpraktijken. De wijnmakerij gebruikt natuurlijke meststoffen en vermijdt het gebruik van chemische pesticiden en herbiciden, maar vertrouwt in plaats daarvan op natuurlijke methoden om ongedierte te bestrijden en de gezondheid van de wijngaarden te behouden.

De wijnen van Domaine de Baal staan bekend om hun hoge kwaliteit en hebben talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen in internationale wijncompetities. Ze zijn een goed voorbeeld van de uitstekende wijnen die in Libanon kunnen worden geproduceerd.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst