Telmo Rodríguez

Telmo Rodríguez

Telmo Rodríguez

Telmo Rodríguez is een gerenommeerd Spaans wijnhuis dat bekend staat om zijn toewijding aan het produceren van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit die de diversiteit en het karakter van de Spaanse wijngaarden weerspiegelen. Telmo Rodríguez zelf is een vooraanstaande Spaanse wijnmaker die zijn carrière begon in het beroemde familiebedrijf 'Remelluri' in Rioja. Later besloot hij zijn eigen pad te volgen en zijn eigen wijnproject te starten.

Het wijnhuis Telmo Rodríguez is gevestigd in verschillende Spaanse wijnregio's, waaronder Rioja, Rueda, Toro, en Valdeorras. Telmo en zijn team werken nauw samen met lokale telers en maken gebruik van zowel traditionele als innovatieve wijnbouw- en vinificatietechnieken om wijnen te produceren die de unieke kenmerken van elk terroir tot uitdrukking brengen.

Het portfolio van Telmo Rodríguez omvat een breed scala aan wijnen, variërend van frisse en levendige witte wijnen tot complexe en krachtige rode wijnen. Ze hebben ook enkele unieke projecten, zoals het herontdekken en revitaliseren van vergeten inheemse druivenrassen.

Telmo Rodríguez-wijnen worden wereldwijd gewaardeerd en hebben talrijke onderscheidingen ontvangen van wijnrecensenten en experts. Ze belichamen de passie, toewijding en vakmanschap van Telmo Rodríguez en zijn team, en bieden wijnliefhebbers een authentieke en opwindende ervaring van de diversiteit van de Spaanse wijnwereld.

Filter
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst