Ulysses Vineyard

Ulysses Vineyard

Ulysses Vineyard

Ulysses Vineyard is een wijnmakerij in de Oakville AVA van Napa Valley, Californië. Het wijnhuis maakt deel uit van het landgoed Ulysses, dat in 2008 werd opgericht door zakenman en wijnverzamelaar Christian Moueix.

Ulysses Vineyard produceert een enkele wijn, een Cabernet Sauvignon, die is gemaakt van druiven die zijn geteeld in de wijngaard van het landgoed. De wijngaard beslaat 30 hectare en is beplant met Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Petit Verdot.

De wijnbereidingsfilosofie van Ulysses Vineyard legt de nadruk op het gebruik van traditionele wijnbereidingstechnieken om wijnen te produceren die het unieke karakter van het terroir van Oakville weerspiegelen. De wijnmakerij gebruikt alleen druiven van het landgoed en de druiven worden met de hand geoogst en gesorteerd voordat ze fermentatie ondergaan in tanks met temperatuurregeling.

De wijnen van Ulysses Vineyard hebben in de loop der jaren talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen en staan ​​hoog aangeschreven bij zowel critici als consumenten. Het wijnhuis heeft een proeflokaal in Oakville, Californië, waar bezoekers de wijnen kunnen proeven en kopen.

Filter
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst