La Ferme du Mont

La Ferme du Mont

La Ferme du Mont

La Ferme du Mont is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in de zuidelijke Rhône-vallei van Frankrijk. Gelegen in de buurt van het pittoreske dorpje Courthézon, is dit wijnhuis bekend om zijn uitstekende wijnen die de essentie van de regio vastleggen.

Het landgoed van La Ferme du Mont omvat verschillende wijngaarden verspreid over de appellaties Châteauneuf-du-Pape, Côtes du Rhône en Ventoux. Deze wijngaarden profiteren van het gunstige mediterrane klimaat en de diverse bodemsamenstellingen, waardoor een breed scala aan druivenrassen kan worden verbouwd, zoals Grenache, Syrah, Mourvèdre, en diverse witte variëteiten.

Het wijnhuis streeft naar een duurzame en respectvolle benadering van wijnbouw, met aandacht voor de biodiversiteit van de wijngaarden en het behoud van het lokale ecosysteem. De druiven worden met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit te waarborgen.

De wijnen van La Ferme du Mont staan bekend om hun karakter en expressie van terroir. Van hun complexe en krachtige Châteauneuf-du-Pape tot hun toegankelijke Côtes du Rhône en verfrissende Ventoux, elk van hun wijnen weerspiegelt de unieke kenmerken van de regio en de druivenvariëteiten.

La Ferme du Mont blijft een gerespecteerde speler in de Rhône-vallei, en hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft hen een gewaardeerde reputatie opgeleverd onder wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst