Fondo Antico

Fondo Antico

Fondo Antico

Fondo Antico is een Italiaanse wijnmakerij gelegen in het westen van Sicilië, in de buurt van de stad Trapani. Het wijnhuis werd in 1998 opgericht door de familie Galfano, die al meer dan drie generaties in de wijnhandel zit. Fondo Antico heeft 200 hectare wijngaarden en produceert een breed scala aan wijnen, waaronder rode, witte en roséwijnen.

Het wijnhuis zet zich in voor duurzame landbouwpraktijken en produceert wijnen met alleen druiven van het landgoed. Fondo Antico verbouwt een verscheidenheid aan druiven, waaronder Nero d'Avola, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Grillo en Catarratto. De vlaggenschipwijn van het wijnhuis is de Don Ambrogio, een mix van Nero d'Avola, Syrah en Merlot. De wijnen van Fondo Antico staan bekend om hun kwaliteit en worden vaak geroemd om hun evenwicht en elegantie.

De wijnmakerij van Fondo Antico is modern en efficiënt, met temperatuurgecontroleerde gistingstanks en ultramoderne bottelapparatuur. Het wijnhuis heeft ook een groot proeflokaal en biedt rondleidingen en proeverijen aan bezoekers. De wijnen van Fondo Antico worden internationaal gedistribueerd en zijn verkrijgbaar in vele landen over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst