Schug Carneros Estate

Schug Carneros Estate

Schug Carneros Estate

Schug Carneros Estate is een wijnmakerij in de Carneros AVA van Sonoma County, Californië. Het wijnhuis werd in 1980 opgericht door Walter Schug, een wijnmaker met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Tegenwoordig wordt Schug Carneros Estate gerund door de zoon van Walter, Axel Schug.

Schug Carneros Estate produceert een verscheidenheid aan wijnen, waaronder Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot en een mousserende wijn gemaakt op de traditionele manier. De wijnmakerij haalt druiven uit de eigen wijngaarden van het landgoed, evenals uit geselecteerde wijngaarden in de regio's Sonoma en Napa Valley.

De wijnbereidingsfilosofie van Schug Carneros Estate legt de nadruk op het gebruik van duurzame en biologische landbouwpraktijken. De wijnmakerij gebruikt alleen druiven van het landgoed voor zijn mousserende wijn en de druiven worden met de hand geoogst om de hoogste kwaliteit te garanderen.

De wijnen van Schug Carneros Estate hebben in de loop der jaren talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen en staan ​​hoog aangeschreven bij zowel critici als consumenten.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst