Bodegas Lustau

Bodegas Lustau

Bodegas Lustau

Bodegas Lustau is een Spaans wijnhuis dat hoogwaardige sherry's en heerlijke wijnen produceert. Opgericht in 1896 in Jerez de la Frontera, in het hart van de Sherry-driehoek in Andalusië, is het wijnhuis bekend geworden om zijn voortreffelijke assortiment sherry, waaronder de stijlen fino, amontillado, oloroso, cream en Pedro Ximénez.

De wijnbereidingsfilosofie van Lustau is geworteld in traditie en hun sherryproductieproces wordt gecontroleerd door een team van deskundige blenders die zorgvuldig wijnen van verschillende solera's mengen om het gewenste smaakprofiel te bereiken. Het resultaat is een reeks sherry's die evenwichtig, complex en karaktervol zijn.

Naast sherry produceert Lustau ook een scala aan kwaliteitswijnen, waaronder rode en witte wijnen uit verschillende streken in Spanje. Hun wijnen worden gemaakt met dezelfde toewijding aan kwaliteit en traditie als hun sherry's en staan hoog aangeschreven bij wijncritici en -enthousiastelingen over de hele wereld.

Over het algemeen is Bodegas Lustau een topproducent van sherry en fijne wijnen in Spanje, en hun toewijding aan kwaliteit en traditie heeft hen een welverdiende reputatie opgeleverd als een van de beste wijnmakerijen van het land.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst