Corral

Corral

Bodegas Corral

Bodegas Corral is een Spaanse wijnmakerij gevestigd in de regio Navarra, een wijnbouwgebied in het noorden van Spanje met een rijke geschiedenis. De wijnmakerij staat bekend om zijn langdurige toewijding aan wijnproductie en is een gevestigde naam in de Spaanse wijnindustrie.

De geschiedenis van Bodegas Corral gaat terug tot 1898, en gedurende meer dan een eeuw heeft het wijnhuis voortdurend geïnvesteerd in kwaliteit en innovatie. Het is een familiebedrijf dat traditionele wijnbouwpraktijken combineert met moderne technologie om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren.

De wijngaarden van Bodegas Corral beslaan ongeveer 100 hectare en bevinden zich in verschillende subregio's van Navarra. Ze zijn beplant met zowel inheemse druivenrassen, zoals Tempranillo en Garnacha, als internationale variëteiten, waardoor het assortiment wijnen diversiteit en karakter biedt. Bodegas Corral staat vooral bekend om zijn rode wijnen, die goed gestructureerd en fruitig zijn, met een focus op het weerspiegelen van de terroir van Navarra.

De wijnmakerij produceert een breed scala aan wijnen, waaronder jonge, frisse witte wijnen, elegante roséwijnen en zowel jonge als op hout gerijpte rode wijnen. De wijnen van Bodegas Corral zijn geliefd in Spanje en worden internationaal erkend en geëxporteerd. Ze belichamen de rijke wijntraditie van Navarra en zijn een uitstekende keuze voor liefhebbers van Spaanse wijnen.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst