Puklavec Family Wines

Puklavec Family Wines

Puklavec Family Wines / Gomila

Puklavec Family Wines is een Sloveense wijnmakerij die een scala aan wijnen van hoge kwaliteit produceert met behulp van zowel traditionele als moderne wijnbereidingstechnieken. Het wijnhuis is gelegen in het hart van het Sloveense wijnland, in de noordoostelijke regio Podravje. De familie Puklavec houdt zich al meer dan 80 jaar bezig met het maken van wijn en produceert sinds 2010 wijn onder het label Puklavec Family Wines.

De wijngaarden van de wijnmakerij bevinden zich in enkele van de beste wijnbouwgebieden van Slovenië, waaronder Jeruzalem-Ormož en Ljutomer-Ormož. De wijngaarden zijn beplant met verschillende druivensoorten, waaronder Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Chardonnay, Muscat en Riesling. De beroemdste wijn van het wijnhuis is de Sauvignon Blanc, die talloze prijzen en onderscheidingen heeft gewonnen.

Puklavec Family Wines is trots op zijn duurzame en milieuvriendelijke benadering van wijnmaken. De wijnmakerij maakt gebruik van natuurlijke methoden voor ongediertebestrijding en heeft praktijken voor waterbehoud in de wijngaarden geïmplementeerd. Het wijnhuis gebruikt ook zonne-energie om zijn faciliteiten van stroom te voorzien.

Puklavec Family Wines is een topproducent van Sloveense wijnen, bekend om hun kwaliteit en toewijding aan duurzame wijnbereidingspraktijken.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst