Yarden

Yarden

Yarden is een wijnetiket geproduceerd door de Golan Heights Winery in Israël. Het wijnhuis bevindt zich in de regio Golan Heights, die vanwege zijn unieke terroir en klimaat bekend staat om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit.

Yarden-wijnen worden gemaakt met behulp van traditionele wijnbereidingstechnieken en worden gerijpt in Franse eikenhouten vaten om hun complexe smaken en aroma's te ontwikkelen. De druiven die in Yarden-wijnen worden gebruikt, worden verbouwd in de regio Golan Heights, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en andere variëteiten.

Yarden produceert een scala aan wijnen, waaronder rode, witte en roséwijnen. Enkele van de meest populaire wijnen van Yarden zijn de Yarden Cabernet Sauvignon, Yarden Merlot, Yarden Syrah en Yarden Chardonnay.

Het Yarden-label is vernoemd naar de rivier de Jordaan, die door de Golanhoogten stroomt. De wijnen staan bekend om hun hoge kwaliteit en hebben talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen in internationale wijncompetities. Yarden-wijnen worden beschouwd als enkele van de beste wijnen die in Israël worden geproduceerd.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst