Jackson Family Wines

Jackson Family Wines

Jackson Family Wines

Jackson Family Wines is een door een familie gerund wijnbedrijf gevestigd in Santa Rosa, Californië. Het bedrijf werd in 1982 opgericht door Jess Jackson, een advocaat en voormalig landgebruikadviseur, en zijn vrouw, Barbara Banke. Het bedrijf produceert wijnen uit verschillende regio's in Californië, waaronder Sonoma County, Napa Valley, Mendocino County en Santa Barbara County. Ze produceren ook wijnen uit andere regio's over de hele wereld, zoals Frankrijk, Italië, Australië en Chili.

Jackson Family Wines bezit meer dan 40 verschillende wijnmakerijen en merken, waaronder populaire labels zoals Kendall-Jackson, La Crema en Murphy-Goode. Ze staan ​​bekend om hun focus op duurzame landbouwpraktijken en hun inzet voor verantwoordelijkheid voor het milieu. Veel van hun wijngaarden zijn duurzaam gecertificeerd en ze hebben een aantal initiatieven geïmplementeerd om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en water te besparen.

Naast hun wijnbereidingsactiviteiten is Jackson Family Wines ook betrokken bij filantropische inspanningen via hun Kendall-Jackson Estate Gardens, die een culinaire tuin, een sensorische tuin en een programma van boer tot bord omvat. Ze hebben ook de Jackson Family Wines Endowment for Environmental Studies opgericht aan de University of California, Davis, die onderzoek en onderwijs op het gebied van duurzaamheid en milieuwetenschap ondersteunt.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst