Kaesler

Kaesler

Kaesler

Kaesler is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in de iconische Barossa Valley van Zuid-Australië. Opgericht in 1893, heeft het wijnhuis een rijke geschiedenis en erfgoed opgebouwd in het produceren van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Het wijnhuis is vernoemd naar de oprichter van de originele wijngaard, Johann Christian Kaesler, en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor zijn toewijding aan ambachtelijk vakmanschap en innovatie.

Kaesler is vooral bekend om zijn Shiraz, een druivenras dat floreert in de warme en zonnige klimatologische omstandigheden van de Barossa Valley. De wijngaarden van Kaesler zijn beplant met oude wijnstokken die diepgeworteld zijn in de rijke en vruchtbare bodems van de regio, wat resulteert in wijnen met een intense concentratie, complexiteit en diepte van smaak.

Het wijnhuis produceert ook andere druivenrassen, waaronder Grenache, Mourvèdre en Cabernet Sauvignon, die allemaal de kenmerkende terroir van de Barossa Valley tot uitdrukking brengen. Met een combinatie van traditionele wijnbouwtechnieken en moderne vinificatiemethoden streeft Kaesler ernaar om wijnen van wereldklasse te produceren die de unieke persoonlijkheid en karakter van de regio belichamen.

Met een erfenis van meer dan een eeuw aan wijnbouwervaring blijft Kaesler een trotse hoeder van de Barossa Valley-traditie, terwijl het tegelijkertijd streeft naar innovatie en excellentie in elke fles die het produceert. Hun wijnen worden gewaardeerd door zowel lokale als internationale wijnliefhebbers en staan ​​bekend om hun consistentie, kwaliteit en onderscheidende stijl.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst