Boscarelli

Boscarelli

Boscarelli

Boscarelli, gelegen in het hart van de prachtige Italiaanse regio Toscane, is een vooraanstaand wijnhuis dat al generaties lang gepassioneerd vakmanschap en traditie combineert met innovatie. Gelegen in het pittoreske Montepulciano, staat Boscarelli bekend om zijn voortreffelijke Vino Nobile di Montepulciano, een wijn die de essentie van het terroir en de unieke karakteristieken van de Sangiovese-druif belichaamt.

De geschiedenis van Boscarelli gaat terug tot het midden van de 20e eeuw, toen Egidio Corradi de eerste wijngaarden van het landgoed plantte. Sindsdien heeft de familie Corradi zich toegelegd op het cultiveren van druiven van de hoogste kwaliteit en het produceren van wijnen van wereldklasse.

Boscarelli is toegewijd aan duurzame landbouwpraktijken en het behoud van het landgoed, waardoor ze de biodiversiteit van de regio kunnen behouden en tegelijkertijd wijnen van uitzonderlijke kwaliteit kunnen produceren. Met respect voor traditie en een scherp oog voor innovatie, blijft Boscarelli de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de wijnbouw, terwijl ze trouw blijven aan hun erfgoed en het unieke karakter van hun wijnen behouden. Bezoekers van het wijnhuis kunnen genieten van rondleidingen door de wijngaarden en kelders, waar ze de passie en toewijding kunnen ervaren die elke fles Boscarelli belichaamt.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst