Kistler Vineyards

Kistler Vineyards

Kistler Vineyards

Kistler Vineyards is een bekende wijnmakerij in de regio Sonoma Valley in Californië, VS. Het wijnhuis werd in 1978 opgericht door Steve Kistler en Mark Bixler en is sindsdien bekend geworden door het produceren van enkele van de meest gewilde Chardonnays en Pinot Noirs in Californië.

Kistler Vineyards zet zich in voor het produceren van wijnen die het terroir van hun wijngaarden laten zien, die zich voornamelijk in de appellatie Sonoma Coast bevinden. De wijnmakerij produceert een reeks single-vineyard Chardonnays en Pinot Noirs, evenals een beperkte productie Syrah.

De wijnbereidingsfilosofie bij Kistler Vineyards legt de nadruk op minimale tussenkomst, met de nadruk op het toestaan ​​van de druiven om hun natuurlijke smaken en aroma's tot uitdrukking te brengen. Het wijnhuis gebruikt ook Franse eikenhouten vaten om hun wijnen te laten rijpen, wat helpt om complexiteit en diepte toe te voegen.

Kistler Vineyards-wijnen staan ​​hoog aangeschreven bij wijncritici en -verzamelaars en zijn vaak moeilijk te verkrijgen vanwege hun beperkte productie en grote vraag.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst