Girlan

Girlan

Kellerei - Cantina Girlan

Kellerei - Cantina Girlan is een vooraanstaand wijnhuis gelegen in Zuid-Tirol, in het noorden van Italië. Opgericht in 1923, heeft het wijnhuis een lange traditie van wijnbouw en een diepgaand begrip van de unieke terroir van de regio. Cantina Girlan staat bekend om zijn focus op kwaliteit en innovatie, waarbij traditionele methoden worden gecombineerd met moderne technologieën.

Het wijnhuis is gevestigd in de charmante stad Girlan, omringd door de prachtige landschappen van de Dolomieten. De wijngaarden van Cantina Girlan bevinden zich op de zuidelijke hellingen van de regio, waar de combinatie van koele berglucht en warme zonnestralen optimale groeiomstandigheden biedt voor de druiven.

Cantina Girlan produceert een breed scala aan wijnen, variërend van elegante witte wijnen tot krachtige rode wijnen en verfrissende mousserende wijnen. De focus ligt voornamelijk op inheemse druivenrassen zoals Gewürztraminer, Pinot Grigio, Lagrein en Vernatsch, die gedijen in de unieke microklimaten van Zuid-Tirol.

Met een compromisloze toewijding aan vakmanschap en een streven naar uitmuntendheid, blijft Cantina Girlan een toonaangevende naam in de Italiaanse wijnwereld, waarbij het de rijke tradities van de regio eert en tegelijkertijd nieuwe en opwindende wijnen creëert die zowel de lokale als internationale markten bekoren.

Filter
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst