Napa Cellars

Napa Cellars

Napa Cellars

Napa Cellars is een in Californië gevestigde wijnmakerij in het hart van Napa Valley. Het wijnhuis werd in 1976 opgericht door Rich Frank en Koerner Rombauer en staat bekend om het produceren van hoogwaardige, fruitgedreven wijnen.

Napa Cellars haalt druiven uit wijngaarden in Napa Valley, waaronder St. Helena, Oakville en Yountville. De wijnmakerij produceert een verscheidenheid aan wijnen, waaronder Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir en Zinfandel.

De wijnbereidingsfilosofie van Napa Cellars benadrukt het belang van het laten zien van de fruitsmaken en aroma's van elke druivensoort. De wijnmakerij maakt gebruik van een combinatie van moderne en traditionele wijnbereidingstechnieken, waaronder het rijpen van de wijnen in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten om complexiteit en diepte toe te voegen.

Napa Cellars-wijnen hebben in de loop der jaren talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen en staan ​​hoog aangeschreven bij zowel critici als consumenten. De wijnmakerij heeft een proeflokaal in Napa Valley, waar bezoekers de wijnen kunnen proeven en kopen.

Filter
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst